Ajánlatok, népi játékok iskoláknak

Népi játékok iskoláknak

Népi Ügyességi Játékok programelemünk kiváló lehetőség általános iskolák számára, hogy iskolai rendezvényeiket színesítsék. Alkalmas program nyílt és családi napokra, ahol a gyerekek kötetlenül tudnak a játékainkkal játszani.

De a leggyakrabban olyan felállásban vállalunk kitelepülést, ahol osztályok/évfolyamok óránként váltva követik egymást, így akár több száz gyerek is élvezni tudja a játékokat.bubuc játék
Ilyenkor az iskola udvarára reggel kitelepülünk majd egy-egy évfolyam egy órára -tanári felügyelet mellett- birtokba veszi a játékainkat. A játszóházunktól 2-4 fő szokott iskolai rendezvényeken jelen lenni, a tanulói létszámtól függően. Mivel a legtöbb játékból több darabot is viszünk, így a gyerekeknek a 60 perc alatt lehetőségük van minden játékot kipróbálni.

Téli időszakban egy nagyobb tornateremben is megoldható a játékok elhelyezése, mindössze néhány játékunk nem használható beltéren.

Kézműves foglalkozások iskolákban

Vállalunk iskolákban kézműves foglalkozások lebonyolítását. Az ügyeségi játékokhoz hasonló formában, természetesen akár a játékokkal együtt is. Hagyományőrző kézműves foglalkozások mint bőrözés, nemezelés, csuhézás, népi hangszer készítés illetve dísztárgyak, ajándékok készítése természetes anyagokból.

 

Az iskolák a játszóház megrendeléséhez szükségest forrást rendszerint pályázatokból, önerőből vagy a gyerekektől néhány száz forint beszedésével tudják előteremteni.

A pontos részletekért és árajánlatért keressen minket elérhetőségeinken.